Itso Yöneticileri Pes dedirtiyor

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda büyük bir farkla seçimleri kazanan Başkan Metin Çelik ve Yönetimi, geçen bir yıllık sürede büyük beklentiler karşısında hayal kırıklığı yarattı.

Büyütmek için resme tıklayın

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda büyük bir farkla seçimleri kazanan Başkan Metin Çelik ve Yönetimi, geçen bir yıllık sürede büyük beklentiler karşısında hayal kırıklığı yarattı

Başkan Çelik ve yönetimi, koltuğa oturdukları 1 yıl içinde düğün, dernek, açılış ve çeşitli organizasyonlara katılma dışında Isparta ticaretine yön verecek en ufak bir projeye imza atmadılar. Isparta’ya yapılan önemli hizmet ve projelerin açılışlarında hiçbir maddi ve manevi destek olmadıkları gibi törenlerde en ön saflarda oturmaları da tepkilere neden oluyor.

Ayrıca seçimlere beraber girdikleri Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı İş İnsanı Gültekin Özdemir de şehrin tek profesyonel takıma ITSO’nun sahip çıkmadığını gerekçe göstererek, meclis üyeliğinden istifa etmişti. Geçen bir yılda ITSO’nun haberlere konu olan tek icraatı da Özdemir’in istifası olmuştu. ITSO tarihinde şehrin spor takımına da destek vermeyen ilk ve tek yönetim olarak bir ilke imza attılar.

Sanayici iş insanları ITSO’dan ticarete yönelik yeni projeler, yeni çalışmalar beklerken yönetim bu süreci de yönetememiş ve henüz kayda değer bir program ortaya koyamadı.

26 Eki 2023 - 10:40 - Yaşam

Muhabir  Berkay Uzun


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Son 32 Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Son 32 hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Son 32 editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Son 32 değil haberi geçen ajanstır.

05

Hüseyin Baykam. - ITSO yönetimi doğru yolda ilerliyor.Çamur atmayın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ekim 23:47
04

Musa Şaban - Şunu haber diye utanmadan yaptın ya,rahmetlinin kemikleri sızlamıştır emin ol.Gazetecilik demek; tetikçilik yapmak aba altından sopa göstermek,şantaj yapmak mıdır?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Ekim 21:54
02

Üyehadan - Esnafın parasını metın başkan harcamaz esnafların yeri bunu anlayın hayat bedava deyil calişmaları kızkanmayın

Yanıtla . 4Beğen . 3Beğenme 25 Ekim 15:48
01

Sanayi Esnafı - Aslında çok doğru yapıyor ITSO yönetimi. Ben bir esnafım ve benim paramın Ispartaspora verilmesine karşıyım. Esnafın parasını bu tür işlerde çarçur etmemek lazım. Esnafın parası esnaf için kullanılmalı. Metin Çelik ve ekibi bence doğruyu yapıyor.

Yanıtla . 4Beğen . 1Beğenme 25 Ekim 15:46
03

Has Ispartalı - @Sanayi Esnafı 01 nolu yoruma cevabı: Ispartada ve Türkiyede ekonomi çok iyi durumda da bunu ısparta ticaret odasımı bozdu :) meyve veren ağaç taşlanır.

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 26 Ekim 14:56