Davraz'da Cumhuriyet Yürüyüşü

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Davraz dağına zirve yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşe Vali Aydın Baruş, kurum müdürleri, STK temsilcileri, Dağcılık Kulübü Üyeleri ve sporcular katıldı.

+11
Haber albümü için resme tıklayın

Cumartesi sabahı tüm hazırlıklarını yapan ekip ardından 2635 metredeki zirveye ulaşabilmek için zorlu arazide yürüyüşe başladı. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşun 100. yılı anısına gerçekleştirilen anlamlı yürüyüş Davraz'ın 2635 metredeki zirvesinde son buldu.

Ekip zorlu yürüyüşün ardından zirvenin muhteşem manzarasının tadını çıkararak dinlendi. Vali Baruş, "Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına gerçekleştirdiğimiz bu yürüyüş, ülkemize ve milletimize olan bağlılığımızı bir kez daha göstermiştir. Bu anlamlı yürüyüşe katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yürüyüşe katılanlar, Davraz'ın zirvesinden Isparta Ovası'nı ve çevredeki dağları kuşbakışı izlemenin eşsiz bir deneyim olduğunu söylediler.

22 Eki 2023 - 13:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Son 32 Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Son 32 hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Son 32 editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Son 32 değil haberi geçen ajanstır.